19 Jun 2021

Cerekarama Di Atas Landasan Lakonan Idris Khan dan Syerinie Myra (TV3)Telefilem Di Atas Landasan, Telemovie Di Atas Landasan, Cerekarama Di Atas Landasan, Cerekarama TV3, Pelakon - Pelakon Telefilem Di Atas Landasan, Idris Khan, Syerinie Myra, Ebi Kornelis,

Telefilem Di Atas Landasan akan disiarkan di slot Cerekarama TV3 pada 19 Jun 2021, jam 10 malam. Antara barisan pelakon telefilem Di Atas Landasan ini adalah Idris Khan, Syerinie Myra, Ebi Kornelis, Dato Jaafri, Meen Liashine, Linda Willie, Veonna Lav dan ramai lagi. Selain itu telemovie Di Atas Landasan ini diarahkan oleh Khalil Hj Saleh dan diterbitkan oleh Mirnaz Studio Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem ni, kira macam cinta dua darjat gitu, so jom tengok sinopsis telemovie Di Atas Landasan di bawah ini okey..
Sinopsis Penuh Telefilem Di Atas Landasan Lakonan Idris Khan dan Syerinie Myra - Cerekarama TV3

Percintaan Rumi and Julia yang bertemu di stesen keretapi mendapat tentangan keluarga kerana Julia adalah anak jutawan di Sabah. Rumi pula dari keluarga biasa yang mengusahakan tanaman sayur di Kundasang. Disebabkan mereka berbeza pangkat dan darjat, nyawa menjadi ancaman. Apa yang berlaku seterusnya? Mampukah cinta Rumi dan Julia bertahan dan bersatu selamanya?

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post