12 Dis 2020

Telefilem Kifarah Buta Lakonan Azmi Saat dan Farisha Iris (Astro Citra)Info dan Sinopsis Telefilem Kifarah Buta Lakonan Azmi Saat, Farisha Iris dan Fadh Majid (Astro Citra)

Telefilem Kifarah Buta akan disiarkan pada 12 Disember 2020 (Sabtu) jam 9 malam di Astro Citra. Antara pelakon telefilem Kifarah Buta ini adalah Azmi Saat, Farisha Iris, Fadh Majid, Izzmad Harun, Fareez Fauzi, Coki,  Zali Shuhali, Din Latah dan ramai lagi. Selain itu telemovie Kifarah Buta ini diarahkan oleh Hashim Rejab dan diterbitkan oleh Arie Zaharie Production dan Knack-Knack Studios. Nampak menarik kan telefilem Kifarah Buta ini, so jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Kifarah Buta Lakonan Azmi Saat, Farisha Iris dan Fadh Majid (Astro Citra)

Zahid hidup bersendirian dan berdikari walaupun serba kekurangan. Minat Zahid terhadap muzik membawanya kepada Suraya, seorang gadis yang menjadi mangsa ketamakan abangnya sendiri, Kamal, yang kehilangan pandangannya secara beransur. Zahid menjadi tempat Suraya berkongsi cerita, impian dan cita-cita sehingga ketamakan Kamal mula mengancam keselamatan Suraya. Kehadiran Fikri, seorang eksekutif muda yang bencikan pengemis dan orang kurang upaya mengubah hidup Kamal yang selalu selalu mengemis untuk dadah dan hiburan.

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post