7 Nov 2020

Telefilem Cerai Lakonan Syafiq Kyle dan Siti Khadijah (Astro Citra)Telefilem Cerai, Telemovie Cerai, Sinopsis Telefilem Cerai, Poster Telefilem Cerai, Pelakon - Pelakon Telefilem Cerai, Syafiq Kyle, Siti Khadijah Halim, Emelda Rosmila, Adlin Aman Ramlie, Aloy Paradoks, Astro Citra,

Telefilem Cerai akan disiarkan pada 7 November 2020 ini, jam 9 malam di Astro Citra. Antara pelakon telefilem Cerai ini adalah Syafiq Kyle, Siti Khadijah Halim, Emelda Rosmila, Adlin Aman Ramlie, Aloy Paradoks dan ramai lagi. Selain itu telemovie Cerai ini diarahkan oleh Ariff  Zulkarnain dan diterbitkan oleh Heritage Movies Sdn Bhd. Wah Syafiq Kyle berambut panjang dalam telefilem ini, apa pun nampak menarik kan telefilem ni. Jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Cerai Lakonan Syafiq Kyle dan Siti Khadijah (Astro Citra)

Mengisahkan 2 pasangan yang telah berkahwin yang memiliki kebahagian dan kedukaan masing. Mampukah kebahagiaan berbelas tahun kekal bahagia dan perkahwinan yang baru setahun jagung yang goyah kembali bahagia apabila berdepan fasa PKP. Apa yang berlaku seterusnya?..

⏩ Sinopsis Novel Dia Bidadari Dari Syurga Karya Syamnuriezmil (Drama Adaptasi Novel)

1 ulasan:My Random Post