15 Nov 2020

Telefilem Line Puaka Lakonan Johan As'ari dan Diana Danielle (Astro Citra)Telefilem Line Puaka, Telemovie Line Puaka, Sinopsis Telefilem Line Puaka, Poster Telefilem Line Puaka, Pelakon - Pelakon Telefilem Line Puaka, Johan As'ari, Diana Danielle, Kodi Rasheed,

Telefilem Line Puaka telah pun disiarkan di Astro Citra dan Citra HD pada 14 November 2020 yang lalu. Antara pelakon telefilem Line Puaka ini adalah Johan As'ari, Kodi Rasheed, Diana Danielle, Laila Nasir, Zaidi Omar, Hasmir Azmi. Selain itu telemovie Line Puaka ini diarahkan oleh Rahim Zali dan diterbitkan oleh Suar Channel Sdn Bhd. Nampak menarik kan telefilem seram ini, jadi jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini dibawah ye.
Sinopsis Telefilem Line Puaka Lakonan Johan As'ari, Diana Danielle dan Kodi Rasheed (Astro Citra)

Ikatan pertunangan Idham dan Watie terganggu apabila Idham mula berlaku curang dengan seorang gadis yang di kenalinya di laman sosial. Obses terhadap Maya membuatkan Idham benar-benar berusaha untuk mencarinya namun setelah diberikan lokasi Idham tiba di sebuah tanah perkuburan. Selepas itu hidup Idham mula berubah dan tertekan. Apa yang berlaku seterusnya?..

1 ulasan:My Random Post