24 Jan 2022

Telefilem Vampire Masuk Kampung (TV2)Telefilem Vampire Masuk Kampung, Telemovie Vampire Masuk Kampung, Poster Telefilem Vampire Masuk Kampung, Info dan Sinopsis Telefilem Vampire Masuk Kampung, Vampire Masuk Kampung Cast, Telefilem Vampire Masuk Kampung Full, Pelakon - Pelakon Telefilem Vampire Masuk Kampung, Daler Yusuf, Nadia Brian, Tony Eusoff, Faradhiya

Telefilem Vampire Masuk Kampung akan disiarkan pada 24 Januari 2022 ini, jam 9 malam di TV2. Antara pelakon telefilem Vampire Masuk Kampung ini adalah Daler Yusuf, Nadia Brian, Tony Eusoff, Faradiya, Taib Zamannuri, Qistina dan ramai lagi. Wahh pandai diorang pilih barisan pelakon - pelakon Vampire Masuk Kampung ni, semua mix, pan asian gitu hehehe. Selain itu Telemovie Vampire Masuk Kampung ini diarahkan oleh Zamri Zakaria dan diterbitkan oleh Juita Viden Sdn Bhd. Nampak menarik kan telemovie ni, unik dan lain dari yang lain gitu. Apa pun jom tengok sinopsis ringkas telefilem ini di bawah okey..
Sinopsis 
Telefilem Vampire Masuk Kampung (TV2)

Mengisahkan tentang seorang Vampire yang cuba beradaptasi dengan kehidupan manusia normal di sebuah kampung yang terpencil dan jauh dari arus kemodenan hari ini. Apa yang berlaku seterusnya?..

1 ulasan:My Random Post