26 Jan 2022

Telefilem Mempelai Panda (Awesome TV)Telefilem Mempelai Panda (Awesome TV), Telemovie Mempelai Panda (Awesome TV), Poster Telefilem Mempelai Panda, Info dan Sinopsis Telefilem Mempelai Panda, Mempelai Panda Cast, Telefilem Awesome TV, Sinopsis Penuh Telefilem Mempelai Panda, Telefilem Mempelai Panda Full, Pelakon - Pelakon Telefilem Mempelai Panda,

Telefilem Mempelai Panda akan disiarkan pada 26 Januari 2022 ini, jam 9 malam di Awesome TV iaitu di saluran Astro 123 dan saluran MyTv 112. Antara pelakon telefilem Mempelai Panda ini adalah Zalif Sidek, Wanna Ali, Opie Zami, Roy Azman dan ramai lagi. Selain itu telemovie Mempelai Panda ini diarahkan oleh Opie Zami. Tajuk telefilem saja dah unik gitu, mesti menarik kan telefilem ini, jadi jom tengok sinopsis ringkas telemovie ini di bawah okey..
Sinopsis Telefilem Mempelai Panda (Awesome TV)

Boobear, seorang pelawak berpakaian Panda, dan sahabat karibnya, Slash, bekerja keras untuk mengumpul duit untuk Boobear mengahwini Zara. Sepanjang proses itu mereka terjebak di dalam pelbagai masalah. Apa yang berlaku seterusnya? Dapatkah Boobear berkahwin dengan Zara akhirnya?..

 ⏩⏩ Telefilem Vampire Masuk Kampung (TV2)

👉👉 Drama Turki TV3 Siyah Beyaz Ask (Price Of Passion)

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post