13 Jan 2022

Info dan Sinopsis Telefilem Orang Minyak Kampung LenggongTelefilem Orang Minyak Kampung Lenggong, Telemovie Orang Minyak Kampung Lenggong, Sinopsis Telefilem Orang Minyak Kampung Lenggong, Telemovie Orang Minyak Kampung Lenggong Cast, Telefilem Orang Minyak Kampung Lenggong Full, Pelakon - Pelakon Telefilem Orang Minyak Kampung Lenggong, Poster Telefilem Orang Minyak Kampung Lenggong,

Telefilem Orang Minyak Kampung Lenggong telah pun disiarkan di Astro Citra pada 8 Januari 2022 yang lalu. Antara pelakon telefilem Orang Minyak Kampung Lenggong ini adalah Faizal Hussein, Hilal Azman, Taufik Hanafi dan ramai lagi. Selain itu Telemovie Orang Minyak Kampung Lenggong ini diarahkan oleh Dato Jurey Latiff Rosli dan diterbitkan oleh World Evolution Brain. Siapa yang tengok telefilem ni, jalan cerita dia unik kan, apa pun jom tengok sinopsis telemovie ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Orang Minyak Kampung Lenggong (Astro Citra)

Mengisahkan Amir (Faizal Hussein) yang ingin menjadi kaya dan meminta bantuan Tok Ketua Kampung Bunian dengan syarat Amir tidak dibenarkan mengambil rasuah, tetapi dia telah melanggar larangan itu dan dia serta merta menjadi miskin semula. Amir terpaksa melakukan 'sesuatu' terhadap 21 lelaki yang mengambil rasuah di kampung Lenggong untuk dia mendapatkan semula kekayaannya. Apa yang berlaku seterusnya?..

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Bunty Aur Babli 2 Movie Lakonan Rani Mukerji dan Saif Ali Khan (2021)


⏩⏩ Review dan Sinopsis Drama Korea Dali and Cocky Prince

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post