19 Okt 2021

Telefilem Air Mata Pendosa (TV2)Telefilem Air Mata Pendosa (TV2), Telemovie Air Mata Pendosa (TV2), Info dan Sinopsis Telefilem Air Mata Pendosa (TV2), Pelakon - Pelakon Telefilem Air Mata Pendosa (TV2),

Sempena Maulidur Rasul ini, TV2 akan menyiarkan telefilem Air Mata Pendosa lakonan Nur Risteena Munim dan Iman Zulkarnain pada 19 Oktober 2021 jam 9 malam. Selain itu telemovie Air Mata Pendosa ini diarahkan oleh Adam Hamid dan diterbitkan Moonlight Film Sdn Bhd. Antara pelakon telefilem Air Mata Pendosa ini adalah Risteena Munim, Iman Zulkarnain, Aida Khalida, Bea Rameshan, Khalida Balqis. Nampak menarik kan telefilem Air Mata Pendosa ini, jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Telefilem Air Mata Pendosa Lakonan Risteena Munim dan Iman Zulkarnain (TV2) 

Nurlisa memulakan kehidupan baru bersama anak lelakinya Amir selepas dia dan Nazmi bercerai. Nazmi yang telah berkahwin lain tidak pernah lalai terhadap tanggung jawabnya ke atas Nurlisa dan Amir walaupun dia dan isterinya sering bergaduh kerana isterinya menganggap Nazmi tidak adil dalam memberi nafkah. Malang tidak berbau, Nurlisa ditimpa musibah di mana Amir terkorban dalam sebuah kejadian langgar lari. Kejadian tersebut menambahkan lagi duka buat Nurlisa hingga mengalami tekanan perasaan dan tidak bersemangat untuk meneruskan kehidupan. Apa yang berlaku seterusnya?..


 💟💟 Drama Diva Popular 2 (Awesome TV)

2 ulasan:

  1. sedapnya judul cerita dia, memang judul pun dah menarik penonton

    BalasPadam
  2. Sedih la citer ni sbb anak dia mati excdent..

    BalasPadamMy Random Post