30 Mei 2021

Info dan Sinopsis Telefilem Takbir Semalam (Awesome TV)Telefilem Takbir Semalam, Telemovie Takbir Semalam, Info dan Sinopsis Telefilem Takbir Semalam, Poster Telefilem Takbir Semalam, Pelakon - Pelakon Telefilem Takbir Semalam, Fauziah Nawi, Syafie Naswip, Syazwan Zulkifly, Wan Sharmila, Telemovie Awesome TV,

Telefilem Takbir Semalam akan disiarkan di di slot Ohsem Tele Awesome TV (Astro saluran 123, MyTV  saluran 112). pada 30 Mei 2021 ini. Antara pelakon telefilem Takbir Semalam Fauziah Nawi, Syafie Naswip, Syazwan Zulkifly, Wan Sharmila, Siti Hariesa dan ramai lagi. Selain itu telemovie Takbir Semalam ini diarahkan oleh Eoon Shuhaini dan diterbitkan oleh Country Universal Sdn Bhd. Wah nampak menarik telefilem ni kan, mesti sedih kan. Apa pun jom tengok sinopsis telemovie Takbir Semalam ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem Takbir Semalam Lakonan Fauziah Nawi, Syafie Naswip, Wan Sharmila dan Syazwan Zulkifly (Awesome TV)

Mengisahkan Mak Yah terkenal dengan sikap yang suka memaki hamun dan bercakap kasar. Tahun ini merupakan tahun pertama bagi Mak Yah untuk menyambut Hari Raya seorang diri. Orang kampung sedih melihat Mak Yah kerana dia masih lagi belum boleh menerima hakikat kerana semua ini berlaku di atas sikapnya yang sering memarahi anak menantunya sehingga mereka sekeluarga nekad keluar dari rumah dan terlibat dengan kemalangan yang meragut nyawa mereka semua.

3 ulasan:My Random Post