29 Mei 2021

Telefilem Tanah Kubur Peneman Lakonan Fendy Bakry dan Nasir Bilal Khan (Astro Citra)Telefilem Tanah Kubur Peneman, Telemovie Tanah Kubur Peneman, Telemovie Astro Citra, Poster Telefilem Tanah Kubur Peneman, Info dan Sinopsis Telefilem Tanah Kubur Peneman, Pelakon - Pelakon Telefilem Tanah Kubur Peneman, Fendy Bakry, Nasir Bilal Khan,
Telefilem Tanah Kubur Peneman Lakonan Fendy Bakry dan Nasir Bilal Khan (Astro Citra)

Telefilem Tanah Kubur Peneman akan disiarkan di Astro Citra pada Sabtu ini, iaitu pada 29 Mei 2021, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Tanah Kubur Peneman ini adalah Fendy Bakry, Nasir Bilal Khan, Syafi Tee, Along Cham, Hamidah Wahab dan ramai lagi. Selain itu Telemovie Tanah Kubur Peneman ini diarahkan oleh Rashid Sibir dan diterbitkan oleh Opera Klasik Sdn Bhd. Wah nampak menarik kan telefilem ini, Tok Adi kembali lagi gitu. Jadi jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye.
Sinopsis Telefilem Tanah Kubur Peneman Lakonan Fendy Bakry dan Nasir Bilal Khan (Astro Citra)

Jebat menggunakan Saka untuk menipu pengikutnya tentang ajaran dibawanya. Tok Adi mula syak pada ajaran yang dibawa oleh Jebat setelah melihat perlakuan para pengikutnya yang terpesong. Apa yang berlaku seterusnya?..

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post