24 Mei 2021

Drama Single Terlalu Lama Full Episode Di TV3Drama Single Terlalu Lama, TV3, Poster Drama Single Terlalu Lama, Info dan Sinopsis Drama Single Terlalu Lama, Pelakon - Pelakon Drama Single Terlalu Lama, Drama Single Terlalu Lama Full Episode, Drama Single Terlalu Lama Cast,

Drama Single Terlalu Lama sudah mula bersiaran di TV3 bermula 29 April yang lalu setiap hari Isnin hingga Khamis, jam 6 petang. Antara pelakon drama Single Terlalu Lama ini adalah Ungku Ismail Aziz, Julia Farhana Marin, Riz Amin, Anas Ridzuan, Shah Kimin, Dayana Roza, Lia Natalia, Azar Azmi, Noorkhiriah, Zila Bakarin, Uchee Fukada, Norman Hakim dan ramai lagi. Selain itu drama Single Terlalu Lama ini diarahkan oleh Ungku Ismail Aziz sendiri dan diterbitkan oleh Radius One Sdn Bhd. Wah nampak menarik kan telefilem ini, unik gitu, jadi jom tengok watak -watak pelakon dalam drama Single Terlalu Lama ini beserta sinopsisnya sekali di bawah ini okey..

Ungku Ismail Aziz sebagai Andy
Riz Amin sebagai Raiz Amani
Julia Farhana sebagai Jasmine
Noorkhiriah sebagai Habibah
Zila Bakarin sebagai Mahani
Uchee Fukada sebagai Halena
Norman Hakim sebagai Dr.Farid
Sinopsis Drama Single Terlalu Lama Lakonan Ungku Ismail Aziz dan Julia Farhana Marin TV3

Andy ingin menamatkan zaman bujangnya selepas berjaya dalam kerjayanya apabila dia kini menginjak usia 40 tahun. Selepas hadir ke beberapa temu janji yang diaturkan oleh ibunya, Andy hampir berputus asa untuk menemui wanita idamannya. Ketika di majlis reunion sekolah, Andy bertemu dengan Jasmine, gadis yang menjadi idaman pelajar lelaki semasa belajar. Andy tidak mengambil masa yang lama untuk membuat keputusan bertunang dengan Jasmine. Pelbagai dugaan dan cabaran menguji pasangan ini. Lebih merumitkan apabila Andy mendapat tahu Jasmine menyimpan sebuah rahsia. Apa rahsia tersebut? dan mampukah hubungan cinta Andy dan Jasmine bertahan lama?..

Lagu Tema / OST Drama Single Terlalu Lama
👌 Sendiri nyanyian Anuar Zain 
👌 Ternyata nyanyian Azhar Osman 
👌 Dia Bagiku nyanyian Khodi

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post