2 Feb 2019

Baca Online Novel Dia Menantu Rahsia
Dia Menantu Rahsia, Novel Dia Menantu Rahsia, Karya Indah Hairani, Drama Adaptasi Novel, Drama Dia Menantu Rahsia, Sinopsis Drama Dia Menantu Rahsia, Drama Melayu, Drama Bersiri 28 Episod, Slot Akasia, TV3, 2019, Drama Slot Akasia TV3, Watak - Watak Pelakon Dalam Drama Dia Menantu Rahsia, Novel Online Dia Menantu Rahsia, Baca Online Novel Dia Menantu Rahsia Bab 1 Hingga Bab 11, Poster Drama Dia Menantu Rahsia, Cast, Pelakon Drama Dia Menantu Rahsia, Ashraf Muslim, Raysha Rizrose, Syazuwan Hassan, Mona Allen, Aisya Hasnaa, Reza Hasbi, Raja Hakim, Afzan A.Rahman, Annie Arifin, Nizam Kama, Fazlina Ahmad Daud, Ridzuan Hashim, Zulhamizam, Wilma Muhammad, Ainaa Azhari, Aida Khalida, Pauline Tan,
Baca Online Novel Dia Menantu Rahsia (Drama Adaptasi Novel)

Novel Dia Menantu Rahsia karya novelis Indah Hairani telah pun diadaptasikan menjadi drama bersiri 28 episod yang disiarkan di slot Akasia TV3 bermula 29 Januari yang lalu. Drama Dia Menantu Rahsia ini disiarkan bagi menggantikan drama Pujaan Hati Kanda. Hero dan Heroin drama Dia Menantu Rahsia ini adalah Ashraf Muslim dan Raysha Rizrose, rasanya kalau tak silap aku ini kali pertama mereka bergandingan gitu. Apa pun jom tengok Senarai Pelakon Drama Dia Menantu Rahsia serta watak - watak mereka dalam drama ini.
Ashraf Muslim sebagai Syakir
Raysha Rizrose sebagai Melissa
Syazuwan Hassan sebagai Zamer
Mona Allen sebagai Engku Kamelia
Ridzuan Hashim sebagai Tuan Suhaimi
Fazlina Ahmad Daud sebagai Puan Sarah
Aida Khalida sebagai Puan Badariah
Raja Hakim sebagai Engku Razzi
Afzan A.Rahman sebagai Syamsul
Wilma Muhammad sebagai Engku Maimunah
Pauline Tan sebagai Jenni
Aisya Hasnaa sebagai Zulaikha
Annie Arifin sebagai Nora
Nizam Kama sebagai Baha
Zulhamizam sebagai Pak Ngah
Reza Hasbi sebagai Danial
Ainaa Azhari sebagai Naida
Pada yang suka baca Novel Online, korang juga boleh baca Novel Dia Menantu Rahsia secara online juga, caranya korang hanya perlu klik link di bawah sekali tu okey
Jadi sambil - sambil tengok drama ini di TV, korang pun boleh baca novelnya secara online juga, tapi tak semua bablah ada, aku hanya jumpa kat internet sampai bab 11 saja. So kalau nak baca lebih lanjut, sila dapatkan novel ini di pasaran ye. Apa pun sebelum tu, jom tengok sinopsis drama Dia Menantu Rahsia ini di bawah ye..

Sinopsis Drama Dia Menantu Rahsia

Pertunangan antara Zamer dengan Doktor Suraya telah merobek hati Melissa. Apatah lagi pertunangan itu atas permintaan emak Zamer sendiri. Kerana mahu merawat hati yang kecewa, Melissa membawa diri ke Kuala Lumpur. Pertemuan antara Melissa dengan Syakir di Kuala Lumpur telah mengubah keseluruhan hidup mereka. Semuanya bermula dengan permintaan tidak diduga daripada Syakir. Lamaran daripada Syakir, akhirnya diterima Melissa semata-mata mahu melarikan diri daripada Zamer yang terus mengejar cintanya. Malahan Engku Kamelia juga turut mendambakan cinta Syakir. Tujuan mereka mahu berkahwin tidak diketahui sesiapa. Malahan perkahwinan itu juga tanpa rasa cinta di hati masing-masing. Mampukah perkahwinan itu menyelesaikan masalah mereka? Selama manakah mereka mampu bertahan hidup di alam perkahwinan itu?

3 ulasan:

  1. Assalamualaikum. Tahniah kerana anda telah menang segmen yg abam kie anjurkan. Untuk maklumat lanjut dan cara menuntut hadiah, sila layari http://www.zukidin.com/2019/02/keputusan-bloglist-exchange-segment-by.html. Terima kasih.

    BalasPadamMy Random Post