3 Mac 2022

Info dan Sinopsis Drama Pelangi Kalabakan (TV Okey)Drama Pelangi Kalabakan, Drama Pelangi Kalabakan TV Okey, Poster Drama Pelangi Kalabakan, Sinopsis Drama Drama Pelangi Kalabakan, Drama TV Okey, Pelakon - Pelakon Drama Pelangi Kalabakan,

Drama Pelangi Kalabakan adalah drama terbaru di TV Okey yang disiarkan bermula 9 Februari 2022, setiap hari Selasa hingga Sabtu, jam 2.30 petang. Antara pelakon drama Pelangi Kalabakan ini adalah Huzaimy Izhan, Hamyzan Ishan, Syukri Hj. Muktar, Aminurrahman Amin, Alif Mohamad dan ramai lagi. Selain itu drama Pelangi Kalabakan ini mempunyai 20 episod dan diarahkan oleh Jamil Mutalib dan diterbitkan oleh Danasetia Sdn Bhd. Drama ini memaparkan kisah masyarakat yang menarik dengan menggunakan pelakon - pelakon yang merupakan anak jati Tawau dan juga lokasi penggambaran sepenuhnya di daerah Tawau Sabah gitu. Nampak menarik kan drama ini, jadi jom tengok sinopsis Pelangi Kalabakan ini di bawah okey..
Sinopsis Drama Pelangi Kalabakan (TV Okey)

Mengisahkan dua beradik Pian dan Didi yang tinggal bersama datuk dan nenek mereka di kampung Kalabakan. Pian, Didi dan rakan - rakan mereka melalui pelbagai kisah suka dan duka menjalani kehidupan seharian mereka yang secara tak langsung menyebabkan mereka semakin sayangkan kampung tersebut. 

Tonton Online Drama Pelangi Kalabakan Full Episode
Drama ini boleh ditonton secara online di portal rtmklik disini 👉 Tonton Drama Pelangi Kalabakan Episod 1 Hingga 20Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post