19 Jul 2021

Info dan Sinopsis Telefilem Sebelum Pulang Lakonan Nad Zainal (TV2)Telefilem Sebelum Pulang, Telemovie Sebelum Pulang, Poster Telefilem Sebelum Pulang, Sinopsis Telefilem Sebelum Pulang, Telefilem Sebelum Pulang TV2, Telefilem Raya, Pelakon - Pelakon Telefilem Sebelum Pulang,
Info dan Sinopsis Telefilem Sebelum Pulang Lakonan Nad Zainal (TV2)

Telefilem Khas sempena Aidiladha bertajuk Sebelum Pulang akan disiarkan pada 19 Julai 2021, jam 9 malam di Tv2. Telefilem Sebelum Pulang ini dibintangi oleh Nad Zainal, Dato Jalaludin Hassan, Wan Maimunah Aziz, Amyza Adnan, Emilia Hanif, Kamal Rezuan, Ayu Ayuni dan ramai lagi. Selain itu telemovie Sebelum Pulang ini diarahkan oleh Bade Hj Azmi dan diterbitkan oleh Switch On Entertainment. Nampak menarik kan telefilem ini, barisan pelakon juga best - best belaka. Jadi jom tengok sinopsis telemovie Sebelum Pulang di bawah ini ye..
Sinopsis Penuh Telefilem Sebelum Pulang Lakonan Nad Zainal (TV2)

Amira dilahirkan di dalam sebuah keluarga miskin. Dia mempunyai seorang abang dan seorang kakak. Sejak kecil Amira menghidap penyakit Asthma dan dianggap membawa nasib malang kerana berbagai kejadian buruk menimpa keluarga mereka sejak kelahirannya. Dia tidak disayangi oleh ayah, abang dan kakaknya Liza. Mereka sering menghina dan mencari salahnya. Apa yang berlaku seterusnya?? 

Jom Baca Ini Juga 👉👉 Drama Ayat - Ayat Halal Lakonan Amar Baharin dan Nadiya Nisaa (TV2)

⏩⏩ Drama Black Season 2 Lakonan Kamal Adli dan Siti Saleha (VIU Malaysia)

💟💟 Drama Ayahanda Episod 1 Hingga 13 (Full Episode) Di Slot Lestary TV3

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post