25 Mac 2020

Buku Kuasai Bahasa Mandarin
Isi Kandungan Buku Kuasai Bahasa Mandarin

Buku Kuasai Bahasa Mandarin, Belajar Asas Bahasa Mandarin, Keistimewaan Buku Kuasai Bahasa Mandarin,

Buku Kuasai Bahasa Mandarin

Memperkenalkan Buku Kuasai Bahasa Mandarin yang khusus untuk kanak - kanak. Buku ini sesuai untuk anak - anak korang yang belajar di sekolah jenis kebangsaan cina yang menghadapi masalah untuk belajar asas bahasa Mandarin. Walaupun buku ini dikhususkan untuk kanak - kanak di sekolah rendah. Buku Kuasai Bahasa Mandarin ini juga sesuai untuk orang dewasa yang baru nak berjinak - jinak untuk belajar asas bahasa Mandarin. Pendek kata buku ini sesuai untuk semua orang, lebih eksklusif lagi buku ini tidak dijual dimana - mana kedai buku ya.
Mengapa ibu bapa perlu dapatkan buku Kuasai Bahasa Mandarin untuk anak-anak anda? 


1. Buku Kuasai Bahasa Mandarin Untuk Si Cilik ini diformulakan khas untuk kanak-kanak Malaysia berumur antara 6 tahun hingga 12 tahun.

2. Buku ini dapat membantu kanak-kanak yang TIADA ASAS BAHASA MANDARIN untuk mula belajar.

3. Menggunakan bahasa Melayu sebagai BAHASA PENYAMPAI di dalam buku ini merupakan satu kaedah yang berkesan untuk mereka mula belajar.

4. Buku ini mengandungi 17 BAB yang merangkumi pembelajaran asas seperti perkenalkan diri dalam Mandarin, suai kenal, ahli keluarga, warna, nombor dan banyak lagi topik menarik.

5. Sebagai daya penarik, buku ini juga mengandungi GAMBAR & ILUSTRASI BERWARNA khusus untuk menarik perhatian kanak-kanak supaya pembelajaran lebih menarik dan tidak bosan.

6. Setiap pembelian Buku Kuasai Bahasa Mandarin Untuk Si Cilik ini dapat PERCUMA satu kotak Flash Card Hidupan laut dalam bahasa Mandarin.

Kini anak-anak boleh belajar mandarin dengan mudah. Jom ibu ayah dapatkan sekarang. Buku ini tidak di jual di kedai. Hanya ada pada ejen yang sah sahaja.
Buku Pendidikan, Buku Kuasai Bahasa Mandarin, Mari Belajar Asas Bahasa Mandarin,
Harga

Harga RM39 
postage - RM 8 (Semenanjung Malaysia)
               - RM 12 (Sabah & Sarawak)
Berminat untuk membeli buku ini, whatsapp ye..
www.wasap.my/60177595992/BukuMandarin

1 ulasan:My Random Post