8 Mei 2021

Info dan Sinopsis Telefilem Ibu Belum Mati (Astro Citra)Telefilem Ibu Belum Mati, Astro Citra, Telemovie Ibu Belum Mati, Sinopsis Penuh Telefilem Ibu Belum Mati, Pelakon - Pelakon Telefilem Ibu Belum Mati, Kamarul Eqfa, Ramona Zam Zam, Ben Amir, Mubarak Majid,

Telefilem Ibu Belum Mati akan disiarkan di Astro Citra pada hari Sabtu iaitu pada 8 Mei 2021, jam 9 malam. Antara pelakon telefilem Ibu Belum Mati ini adalah Kamarul Eqfa, Ramona Zamzam, Ben Amir, Mubarak Majid dan ramai lagi. Selain itu telemovie Ibu Belum Mati ini diarahkan oleh Rashidi Ishak dan diterbitkan oleh Kl Motion Pictures. Memang nampak menarik kan telefilem ini, kalau tengok iklan telefilem ini pun dah rasa macam best, sebab jalan ceritanya lain daripada yang lain. Apa pun jom tengok sinopsis telefilem ini di bawah ye..
Sinopsis Penuh Telefilem Ibu Belum Mati (Astro Citra)

Saiful, budak lelaki berusia 9 tahun menyembunyikan rahsia besar di mana ibunya telah pun meninggal dunia di dalam bilik selama sebulan. Apa yang berlaku seterusnya? kenapa Saiful bertindak sedemikian rupa?..

Tiada ulasan:

Catat UlasanMy Random Post