13 Jan 2021

Tonton Drama The Maid Episod 1 Hingga Episod 10 (Akhir) Di Astro Ria & SinopsisDrama The Maid, Astro Ria, Tonton Drama The Maid, Info dan Sinopsis Drama The Maid, Pelakon - Pelakon Drama The Maid, Poster Drama The Maid, Drama The Maid Full Episode,

 Drama The Maid adalah drama terbaru di Astro Ria yang merupakan A Gempak Original Series yang hanya mempunyai 10 episod dan disiarkan setiap Rabu, jam 9.30 malam. Antara tarikan drama ini bila ianya mempunyai barisan pelakon yang ramai dan popular gitu serta bergenre komedi thriller. Antara pelakon drama The Maid ini adalah Norman Hakim, Sherry Al Hadad, Mira Filzah, Eina Azman, Ezzaty Abdullah, Siti Khadijah Halim, Zarina Zainoordin, Isha Norsham, Nadya Syahera, Ieda Moin dan ramai lagi. Selain itu drama ini diarahkan oleh Helmi Yusof dan diterbitkan oleh Juita Viden Sdn Bhd. Wah nampak menarik drama ini kan, jadi jom tengok watak - watak pelakon dalam drama The Maid ini beserta sinopsisnya di bawah ini okey..

Norman Hakim sebagai Jayden
Sherry Alhadad sebagai Suhana
Mira Filzah sebagai Elisa
Eina Azman sebagai Nadia
Ezzaty Abdullah sebagai Fika
Siti Khadijah Halim sebagai Citra
Zarina Zainoordin sebagai Yana
Isha Norsham sebagai Ratu
Nadya Syahera sebagai Juju
Ieda Moin sebagai Kak Mel
Nabil Aqil sebagai Remy
Andy Teh sebagai Bahar
Fad Anuar sebagai Jamal Badri
Sinopsis Penuh Drama The Maid (Astro Ria)

Mengisahkan Suhana, Nadia, Fika dan Elisa yang merupakan isteri kepada seorang jutawan terkenal, Jay. Hubungan keempat-empat isteri ini pada luarannya nampak baik tetapi sebenarnya mereka sering bermusuhan.
Jay seorang penulis novel yang popular. Di mata masyarakat, Jay dan empat isterinya hidup dengan penuh harmoni dan kasih sayang tetapi sebenarnya tidak. Setiap daripada mereka membenci antara satu sama lain dan hanya berpura-pura bahagia. Bagaimana pun, hanya pembantu rumah mereka sahaja tahu cerita sebenarnya. Konflik timbul bermula dengan kematian isteri keempat Jay iaitu Elisa. Elisa dijumpai mati ketika Jay dan isteri-isterinya mengadakan makan malam dan ketiga-tiga isteri Jay yang lain merupakan suspek pembunuhan. Penyiasatan bermula dan rahsia demi rahsia milik isteri-isteri Jay telah dibongkar. Situasi menjadi lebih misteri apabila Citra muncul sebagai pembantu rumah yang baru. Apa yang berlaku seterusnya? Siapakah dalang di sebalik kematian Elisa?
Drama The Maid, Astro Ria, Tonton Drama The Maid, Info dan Sinopsis Drama The Maid, Pelakon - Pelakon Drama The Maid, Poster Drama The Maid, Drama The Maid Full Episode,
Tonton Drama The Maid Online Epsod 1 hingga Episod 10 (Akhir)

Drama The Maid Ep 1 - https://gempak.com/video-terkini/the-maid-episod-1-madu-beracun-1884435

Drama The Maid Ep 2 - https://gempak.com/video-terkini/the-maid-video-pengakuan-episod-2-1885394

Drama The Maid Ep 3 - https://t.me/DramatelemovieChannel/231

Drama The Maid Ep 4 - https://t.me/DramatelemovieChannel/278

Drama The Maid Ep 5 (akan dikemaskini)

Drama The Maid Ep 6 (akan dikemaskini)

Drama The Maid Ep 7 (akan dikemaskini)

Drama The Maid Ep 8 (akan dikemaskini)

Drama The Maid Ep 9 (akan dikemaskini)

Drama The Maid Ep 10 (akan dikemaskini)

2 ulasan:My Random Post