12 Jan 2017

The Korean Drama Challenge Part 3 (My Favorite Heroin)

Okey macam biasa, jom teruskan The Korean Drama Challenge Part 3 dengan soalan:-

➔ Your Favorite Female Lead Character??


1. Shin Min Ah sebagai Miho dalam drama My Girlfriend Is A Gumiho.
Lepas drama inilah yang buatkan aku suka dan minat giler dengan Shin Min Ah ni, setiap drama dan filem die pasti aku tonton hehe. Apapun Shin Min Ah mmg cute giler dalam drama ini.

2. IU sebagai Hae Soo dalam drama Moon Lovers : Scarlet Heart Ryeo
Aku suka tengok perkembangan watak Hae Soo dalam drama ni, bermula dari gadis ceria yang giler2 bertukar perwatakkannya menjadi lebih matang dan kisah hidupnya mula menjadi sedih dan tragis. Apapun IU memang nampak comel betul dalam drama ni.

3. Gong Hyo Jin sebagai Tae Gong Sil dalam drama The Master's Sun
Watak Tae Gong Sil memang best dalam drama ni especially bila die berkawan dan cuba selesaikan masalah hantu2 tu semua. Antara drama yang best ditonton. 


1 ulasan:

  1. tiga3 drama best..

    tapi watak paling feveret oleh Gong Hyo Jin..watak yg sangat2 ler besahaja...such a cool actress jugak la..

    BalasPadam

My Random Post