3 Feb 2017

Senarai Drama Korea Yang Aku Tengok Separuh Jalan

Senarai Drama Korea Yang Aku Tengok Separuh Jalan

Gigih aku nak menjawab soalan ke 16 untuk cabaran suka - suka Korean Drama Challenge Part 16 ni. Soalan ke 16 tu adalah seperti yang tertera di bawah ni. Sebenarnya aku memang tak berapa ingat Drama Korea mana yang aku skip mahupun tengok separuh episod jer ataupun tengok beberapa episod awal jer. Jadi aku terpaksa la goggle senarai drama Korea yang release dari tahun 2011 hingga 2016 dan baru aku leh senaraikan kat bawah ni hehehe. Reason aku tengok tak habis atau tengok separuh jalan jer mungkin sebab malas nak tengok, agak bosan, agak draggy, agak tak best dan lain - lain lagi. Lagipun citarasa kita semua kan berbeza - beza kan, maybe aku rasa tak best tapi korang plak suka kan. So lets check it out:-

16. A Kdrama You've Started But Can't Finish:

➸ Padam Padam The Sound Of His and Her Heartbeats
➸ Love Rain
➸ Lie To Me
➸ Doctor Stranger
➸ Doctors
➸ My Princess
➸ School 2013
➸ The King Two Hearts
➸ Faith
➸The Prime Minister and I
➸ Miss Korea
➸ When A Man Loves A Woman
➸ Nine ; Nine Time Travels
➸ Dating Agency Cyrano
➸ Golden Cross
➸ The Blade Man
➸ The Kings Face
➸ Triangle
➸ Pride and Prejudice
➸ A New Leaf
➸ Modern Farmer
➸ Plus Nine Boys
➸ Misaeng
➸ Blood
➸ Sassy Go Go
➸ Orange Marmalade
➸ Scholar Who Walks The Night
➸ Heard It Through Grapevine
➸ High Society
➸ Reply 1997 & 1994
➸ Hidden Identity
➸ Six Flying Dragons
➸ Bubblegum
➸ Super Daddy Yul
➸ My Beautiful Bride
➸ Falling For Innocence
➸ Neighborhood Lawyer Jo Deul Ho
➸ Sweet Stranger and Me
➸ GoodBye Mr. Black
➸ Ms Temper & Nam Jung Gi
➸ Fantastic
➸ Night Light

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My Random Post