10 Jan 2017

The Korean Drama Challenge Part 1

The Korean Drama Challenge

Disebabkan dah banyak Drama Korea yang aku tonton so aku nak try Korean Drama Challenge ni hehehe, tapi maybe aku skip no 7 hingga 10 tu sebab malas nak ingat n malas nak cari haahaha. So dalam entry ni aku terus start dengan no 1 tu Your Favourite Drama??
Okey kalau sebut pasal Drama Korea yang aku suka memang banyak, kalau nak senaraikan memang panjang gilerlah kot hahaha. So boleh rujuk entry ⇰ INI!..sebab list pilihan owner blog tersebut lebih kurang sama dengan aku jer hehe cuma mungkin boleh tambah dengan drama lama yang best seperti My Girl, My Girlfriend Is A Gumiho dll.

1 ulasan:

My Random Post