14 Jan 2017

Korean Drama Challenge Part 5 (Third Wheel Female Character)

Korean Drama Challenge Part 5 - My Favourite Third Wheel Female Character

Okey dah masuk part 5 dah sekarang ni, jom tengok pilihan aku kat bawah ni k..


5. Your Favorite Third Wheel Female Character:


Yeon Min Jung - Jang Bo Ri Is Here!
Sape boleh lupa wajah cantik ini tetapi jahat, lakonan terbaik, memang wowww..

Jo Mi Ryeong - The Three Musketeers
Antara lakonan terbaik dari Yoo In Young, watak jahat yang bijak, cantik dan pandai berlawan, memang best.

Shin Soon Ae - Oh My Ghost

Perangai slumber, cool n giler2 memang kena dan sesuai betul dengan personaliti Kim Seul Gi ni. Watak hantu yang giler2 tapi baik hehe.

2 ulasan:

  1. Tak tengok jang bo ri is here...so tak tahu mcm mana...
    Yg 2 lagi tu setuju!!


    spitoutkata.blogspot.com

    BalasPadam

My Random Post