13 Jan 2017

K-Drama Challenge Part 4 (Third Wheel Male Character)

Korean Drama Challenge Part 4

Dah masuk soalan ke-4 gitu, actually ada banyak sampai tak tahu nak pilih yang mana satu, tapi aku pilih gak la tiga karakter secara random..

4) Your Favourite Third Wheel Male Character?

Jung Hwan (Reply 1988)
Rasanya ramai juga yang frust dan sedih bila watak Jung Hwan ni tak dapat cinta hatinya tu hehe, sedangkan sepadan jer diorang kan hehe. Aku masa tengok drama ni pun sokong Jung Hwan gak tapi nak buat camne xde jodoh haha.

Grim Reaper / King Wang Yo (Goblin)
Paling suka tengok Bromance antara Grim Reaper dan Kim Shin tu, plus Grim Reaper ni cute, kelakar n pelik bila bercakap dengan Sunny tu hehehe.

Kong Tae Gwang (Who Are You : School 2015)
Awalnya nampak Tae Gwang ni macam Bad Boy sikit tapi makin berubah bila die tersuka kat heroin cite ni hehe, suka tengok bila die cuba protect perempuan tu dari segala bahaya tapi sayang perempuan tu tak suka plak kat die.

1 ulasan:

  1. Third wheel yg sllunya akan bawa pada second lead syndrome..heheh

    spitoutkata.blogspot.com

    BalasPadam

My Random Post