22 Dis 2016

Ending Drama 7 Hari Mencintaiku


Assalammualaikum..
Drama 7 Hari Mencintaiku ni memang fenomena jugalah sebab selalu trending gitu, sampai watak pembantu pun boleh trending gitu mcm kes Buntat dan Pak Samad tu hehe. Aku memang dah baca Novel 7 Hari Mencintaiku dan aku puji produser. pengarah dan stesen tv yang pandai pilih pelakon yang sesuai dan serasi dengan watak masing2. Bila tengok lakonan diorang semua memang wowww, menjadi betul dan semua pelakon memberikan lakonan yang sangat berkesan gitu. Sekejap je dah masuk episod akhir kan, pasni rindulah ngan Kuzairi, Mia Adriana, Helmi, Mak Leha, Pak Samad, Nad semua hehehe. Nampaknya ending drama ni mestila happy ending kan, tambah2 Mak Leha juga dah sedar ngan perbuatan die dan akan berbaik - baik dengan menantunya Mia. Apapun memang Drama 7 Hari Mencintaiku ni sangat best okey.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

My Random Post