30 Sep 2015

Muzik Video Ayda Jebat - Siapa Diriku

Assalammualaikum..
Layan n syok gak dengar lagu Siapa Diriku nyanyian Ayda Jebat dan Muzik Videonyer pun cute and sweet jer. MV tu mmg meriah siap ada Fasha Sandha, Michael Ang, Dato Jalaludin Hassan dan Mawar Rashid. Jom layannn Muzik Video Ayda Jebat kat bawah ni k..

Siapa Diriku - Ayda Jebat

Read More

Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa


Jom Join Ramai2
Nak Join boleh klik banner diatas yer..

Read More

17 Sep 2015

Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa


Jom Join Ramai2
Due Date- 29 September 2015
Nak join boleh klik banner diatas yer..

Read More

16 Sep 2015

Evolusi Laman Web Kegemaranku


Assalammualaikum..
Bagi penggemar Drama2 Korea yang suka menonton online pastinya ada laman web tertentu yang menjadi kegemaran kan. Begitu juga aku hehehe, awalnya aku gemar menonton drama2 Korea di laman web Dramacrazy.net, lama juga aku menonton disitu sehinggalah laman web tersebut ditutup atas sebab tertentu. Kemudian aku beralih ker Gooddrama.net pula dan sehingga kini aku masih menonton disana tapi kadang2 jer sebab malas pulak bila satu episod dipecah-pecahkan menjadi beberapa bahagian kat laman web tu.
Kemudian aku beralih pula ke Dramabay dan agak lama juga aku di laman web dramabay ni sebab aku suka server/video kat situ yang agak okey dan laju juga. Namun baru2 ini entah kenapa diorang dah tukar servey lain dan video menjadi lambat giler nak loading dan membuatkan aku sedikit frust sebab aku dah agak lama bersama dramabay. Walaubagaimanapun kdgkala aku masih juga menonton disitu ataupun membaca komen2 kat situ.
Kini aku beralih ke DramaFire pula hehehe, setakat ini aku berpuas hati menonton online di laman web dramafire ni. Ikutkan ada byk lagi laman web lain cthnya seperti dramacool, dramanice dan byk lagi tapi aku selesa dengan pilihan aku sekarang.



Read More

Selamat Hari Malaysia - 16 September 1963


Read More

1 Sep 2015

Pencarian Bloglist September 2015 di Blog Lyssasecret.Com

Read More

My Random Post